Facials Biodroga MD

Altijd een behandeling op maat:

Na een zorgvuldige huidanalyse kiezen we samen een passende behandeling voor uw huid: wat heeft deze nodig? Elke MD-behandeling begint met een uitgebreide reiniging en een dieptereiniging. Daarna leggen we het accent op het reduceren van talg, het hydrateren en voeden van uw huid of het stimuleren van de elastine en collageenvorming en het versterken van natuurlijke huidbarièrefuncties.

Resultaat? Een heerlijk zachte en gestimuleerde huid die gladder, strakker en steviger aanvoelt en er fris en jonger uitziet! Maak uw keuze uit een van de onderstaande behandelingen.

 

MD Clear +Treatment- anti acne

 

Clear+ treatment geven de oplossingen die de hoornlaag verweken, ontstekingen remmen, bacteriën bestrijden en die de huid kalmeren en regenereren.

Tevens worden bij deze behandeling alle onzuiverheden verwijderd.

Speciale reinigings- en verzorging voor de onzuivere droge, gecombineerde, normale en  vette huid.

 

Doel: De huid intensief reinigen, irritaties verzachten, de talg productie normaliseren en de huid voeden en beschermen.

60 min – €59,50  

MedSkin Collagen Oogmasker + €10,50 

Medskin Collagen vlies masker + €14,50

 

MD MoistureTreatment

Deze behandeling richt zich met name op de verbetering van de vochtarme, schrale huid. Het speciale ingrediënt in de MD Moisturizing producten is hyaluronzuur. Deze vormt een onzichtbaar, vochthoudend filmlaagje op de huid. Hierdoor voorziet ze de hoornlaag van waardevol vocht en beschermt ze de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Een intensief voedende en beschermende behandeling die uw huid zichtbaar laat ontspannen en voelbaar zachter maakt.

 

Doel: Verbeteren van de vochtopname capaciteit waardoor de huid soepeler wordt, intensief voeden van de huid, verminderen van droogtelijntjes en kleine rimpels en het versterken van de huideigen beschermingsbarrière.

60 min – €64,50

MedSkin Collagen Oogmasker + €10,50 

Medskin Collagen vlies masker + €14,50

 

 

 

MD Collagen Lift Treatment

Intensieve behandeling voor de ultieme frisheid en een stralende glad uiterlijk.

Het vocht bindende vermogen van de huid wordt geoptimaliseerd en lijntjes/ fijne rimpels verminderen.

 

Doel: De behandeling stimuleert de elastine en collageenvorming, optimaliseert het vermogen van de huid om vocht vast te houden, vermindert/verzacht ouderdomsvlekjes, rimpels en verslappingen van gezichtscontouren. Ook versterkt de behandeling de huideigen beschermingsbarrière.

 

60 min – €69,-  

MedSkin Collagen Oogmasker + €10,50 

Medskin Collagen vlies masker + €14,50

 

* Onze specialist bekijkt aan de hand van een huidanalyse wel Medskin Mask geschikt is voor uw huid.

 

Skin refining peeling- AHA Fruitzuren 20%, 30%, 40%, 50%

Absolute huidverbetering kan gerealiseerd worden met deze nieuwe behandelmethode die is  gericht op verschillende problemen van de huid ( acne littekens, grove porien, een onzuivere huid, lijntjes en rimpels, pigmentvlekken, onregelmatige teint).Tijdens de behandelingen wordt er gebruik gemaakt van de verantwoorde zuren; Glycolic-zuur en fruitzuur. De absolute huidverbetering kan gerealiseerd worden wanneer u deze behandeling als een kuur volgt

 

60 min + intake – €79,50

60 min- €73,50 ( zodra u een kuur volgt)

MedSkin Collagen Oogmasker + €10,50 

Medskin Collagen vlies masker + €14,50

 

* Onze specialist bekijkt aan de hand van een huidanalyse welke fruitzuur voor uw huid geschikt is.

 

MD Hyper sensitive treatment- calming

Deze behandeling is speciaal ontwikkelt voor de specifieke behoeftes van de hyper- gevoelige huid. Zoals  hypergevoeligheid, allergische reacties, pigmentvlekken, zeer droge huid.

 

Doel: De behandeling vermindert irritaties en roodheden door de huidbalans te stabiliseren. Ze versterkt de natuurlijke barrièrefuncties van de huid en harmoniseert de huidfuncties. De huid zal zich zichtbaar ontspannen en beter in evenwicht komen.

 

75 min- €78,50

MedSkin Collagen Oogmasker + €10,50 

Medskin Collagen vlies masker + €14,50