Massages

Anti stress massage

Uitgebreide ontspannende rug, schouder-, nek- en hoofd massage die erop gericht is je lichaam te laten ontspannen en de aanwezige stress te verminderen.
30 min € 35,- / 60 min € 60,-

Relaxing massage

Deze ontspannende lichaamsmassage  helpt u om de spanning uit het hele lichaam te verdrijven en uw weldadige innerlijke rust te hervinden. De breedvloeiende bewegingen, drukkingen en knedingen leiden u weg uit de beknellingen van de dagelijkse sleur.
60 min  € 60,-

Sport massage

Deze lichaams massage is gericht op de conditie van de spieren. Optrekkende, knijpende en rollende bewegingen typeren deze krachtige lichaamsmassage. Er wordt direct op de huid en de daaronder liggende spieren gewerkt. Door de verhoogde doorbloeding kunnen afvalstoffen sneller uit het spierweefsel afgevoerd worden.
45 min € 50,- / 60 min  € 60,-

Hotstone massage

Een Unieke massage gebaseerd op een eeuwenoud ritueel met zorgvuldig geselecteerde vulkanische stenen. Met etherische olie en deze Hot Stones wordt u gemasseerd.
30 minuten € 35,-/ 60 minuten € 60,-

Tropical Bamboo body massage

Exotische goed gevoel voor het hele lichaam. Natuurlijke krachtige ingredienten, de verzorgende massage en de innovatieve massagetechniek met bamboestoeken verzorgt het lichaam en ziel. Door de fascinerende geuren en absoluut gevoel van welzijn.
45 min € 50,- / 60 min € 60,-

Royal crystal face massage

Met de bergkristallen gaan we d.m.v. acupressuurpunten en drainage het gelaat ontgiften en energie geven. Tevens zal deze gezichts- massage u volledig laten ontspannen.
45 min € 50,- / 60 min € 60,-

Acupressure- anti-aging massage

Onze electro acupresure massage is stimulerend en versterkend. Het bevordert de doorstroming van onze chi ( onze levensenergie). Daarnaast stimuleert de acupressuur de microcirculatie van de huid en bevordert het de aanvoer van voedingssuplementen en zuurstoffen. Dit maakt acupressuur een Anti- aging behandeling voor de huid.

60 min € 71,-