Men’s Skincare

Basic puran Men’s treatment- anti acne

Deze behandeling is gericht op  intensieve reiniging van het mannelijk gezicht. Het geeft u huid een zuiver gevoel en verfijnde uitstraling.

 

De behandeling bestaat uit een reiniging met borstelapparaat, Facial Exfoliator óf Enzyme Peeling, verwijderen van onzuiverheden, puran formule ampule, een herstellend of diepreinigend heren masker en dag verzorging voor uw huidtype.

45 min- €44,50

 

 

Classic men’s treatment- hydration

 

Deze  behandeling verbetert het vochtbindend vermogen van de mannelijke huid.

 

De behandeling bestaat uit een reiniging met borstelapparaat, epileren, Facial Exfoliator óf Enzyme Peeling, verwijderen van evt onzuiverheden, hydraterend masker, Parafine pakking, dag en oog verzorging voor de mannelijke huid.
60 min- €54,50

75 min + gelaat-,hals- en nek massage €59,50

Deluxe Men power treatment- anti aging

Deze behandeling is voor de vermoeide, gestresste mannelijke huid met verminderde weerstand. Laat tekenen van vermoeidheid en stress verdwijnen. Het verstevigd de huid en pakt fijne lijntjes en rimpels aan. De huid ziet er na de behandeling weer fris en vitaal uit.

 

De behandeling bestaat uit een reiniging met borstelapparaat, Facial Exfoliator óf Enzyme Peeling, evt verwijderen van onzuiverheden, uitgebreide gelaat-, hals-, nekmassage, power mask met daar overheen een parafine pakking, anti aging MEN dag- en oog verzorging.

60 min- €64,50

90 min- €69,50