Sans Sousis

 

 

Sans Soucis is het enige merk dat het thermische bronwater van Baden-Baden als ingrediënt in haar producten mag verwerken. Thermisch bronwater uit Baden-Baden is een natuurlijke kracht voor de schoonheid en het welzijn van uw huid. Alle producten van Sans Sousis zijn dierproefvrij.

Sans Soucis Cosmetica- Natural Colors

De cosmeticalijn van Sans Soucis combineert elegantie en natuur in een nieuw design. Geïnspireerd door de veelzijdigheid aan kleuren uit de natuur heeft Sans Soucis een nieuwe cosmeticalijn samengesteld.

NATURAL COLORS weerspiegelt de prachtige kleuren composities, harmonieën en contrasten van de natuur. De collectie is opgebouwd uit klassieke kleurtheorieën die passen bij iedere vrouw. De verpakking van de NATURE COLORS cosmeticalijn combineert elegant zwart met delicate bloemen, wat zorgt voor een edgy look & feel.

Het assortiment bevat in vele kleuren lippenstift, lipgloss, foundation, poeder, oog schaduw, verschillende soorten mascara, en nog veel meer.

De poeders en de oogschaduws gaan door middel van een magneetsysteem in een prachtig zwart doosje dat als sieraad in uw handtas mag worden gezien.

Voor meer informatie over de producten en prijzen kunt u contact opnemen met Jordaan Skincare.