Biodroga Institute

Bij schoonheidsinstituut Jordaan skincare wordt gewerkt met de producten van Biodroga, een merk om verliefd op te worden! Biodroga institute is een premium salonmerk met een jarenlange expertise in de innovatieve ontwikkeling van producten en behandelingsconcepten.

Huidproducten

De producten bieden innovatieve oplossingen als het gaat om huidproblemen. U onderhoudt, beschermt, herstelt en verbetert uw huid. Alle Biodroga producten zijn gebaseerd op biologische, hoogwaardige ingrediënten en niet op dierengetest. Bovendien worden de nieuwste biotechnische gewonnen werkstoffen verwerkt in de producten.  Ze worden in laboratoria en productieafdelingen in Baden-Baden onderzocht, ontwikkeld en gemaakt. Op deze manier garandeerd Biodroga wereldwijd dezelfde kwaliteit. Al maar liefst 50 jaar lang!

Behandelconcepten

Naast het verbeteren en verzorgen van de huid, staat ook het ‘well-being’ van de klant centraal. Er zijn verschillende behandelconcepten om een oase van rust te creëren van ‘kop tot teen’.

Tegenwoordig wordt er wereldwijd in meer dan 60 landen met de producten gewerkt, in meer dan 7000 exclusieve schoonheidsalons en spas. Enkele voorbeelden zijn het Ihilani Spa & Resort in Hawaii, het MGM Grand Hotel in Las Vegas en het Four Season Hotel & Spa in Schotland. Voor meer informatie over de producten en prijzen kunt u contact opnemen met Jordaan Skincare.