top of page

BIODROGA 

Biodroga heeft een verscheidenheid aan verrassende, innovatieve schoonheidsbehandelingen die speciaal zijn afgestemd op de individuele wensen en behoefte van de huid. Ervaar zelf de exclusieve en effectieve behandelconcepten van Biodroga – Geinspireeerd door schoonheidsgeheimen van over de hele wereld.

True Cleanness.png
RESULT THROUGH NATURE AND SCIENCE

Biodroga combineert de nieuwste cosmetische technologieën met het beste uit de natuur. De missie? Het allerbeste voor iedere huid bieden. De Biodroga-wetenschappers creëren continu innovatieve formules die huidproblemen verhelpen en optimale (bewezen) resultaten behalen.

 

De combinatie van biochemie en het gebruik van natuurlijke, biologische grondstoffen maakt Biodroga uniek. Het uitgebreide assortiment van Biodroga bestaat uit onder meer cleansers, serums, oogcrèmes, maskers en moisturizers, onderverdeeld in Biodroga Institut en de medische lijn Biodroga MD.

 

Biodroga wordt wereldwijd in de meest exclusieve schoonheidssalons en spa’s gebruikt. Het merk uit Baden-Baden heeft verschillende Beauty Awards gewonnen en talloze nominaties op haar naam staan. Biodroga is exclusief verkrijgbaar bij erkende huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten.

True Heritage V2.png
BIODROGA MEDICAL INSTITUTE 

Je huid verbeteren met een combinatie van huidverzorging en geneeskunde? Dat kan efficiënt met Biodroga MD. 

 

Na een zorgvuldige huidanalyse kiezen we samen een passende behandeling voor uw huid: wat heeft deze nodig? Elke MD-behandeling begint met een uitgebreide reiniging en een dieptereiniging. Daarna leggen we het accent op het reduceren van talg, het hydrateren en voeden van uw huid of het stimuleren van de elastine en collageenvorming en het versterken van natuurlijke huidbarièrefuncties.

Resultaat?

Een heerlijk zachte en gestimuleerde huid die gladder, strakker en steviger aanvoelt en er fris en jonger uitziet!

True Heritage V2.png
bottom of page